Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Ζοφρέν Λοράν
Ο Λοράν Ζοφρέν, είναι δημοσιογράφος και δοκιμιογράφος,συγγραφέας πολλών μυθιστορημάτων και διευθυντής σύνταξης του Nouvel Observateur.
>> διαβάστε περισσότερα
Ζουαννά Ντανιέλλα
Η Ντανιέλλα Ζουαννά είναι εκπαιδευτικός, καθηγήτρια Κλασσικών Γραμμάτων. Έχει γράψει πλήθος έργων που άπτονται της Αρχαίας Ελλάδας, όπως: Το Γέλιο στους Έλληνες, 1998 Μύθος και θαυμαστό στον Ελληνικό Κόσμο, 2000 Η Αρχαία Ελλάδα.Τα Ωραιότερα κείμενα, από τον Όμηρο έως τον Ωριγένη, ( με την σύμπραξη της Ζακλίν ντε Ρομιγί και της Σιμίνας Νόικα) 2003 Έχει μεταφράσει την Ηλέκτρα και την ?λκηστη του Ευριπίδη, τον Οιδίποδα Τύραννο του Σοφοκλή, και την Οδύσσεια του Ομήρου.
>> διαβάστε περισσότερα
Ζενεβιέβ Σοβέλ
>> διαβάστε περισσότερα
Ζατς `Ανταμ
Ο ʼνταμ Ζατς είναι αρχισυντάκτης στην εφημερίδα The Nation
>> διαβάστε περισσότερα
Ζάχος Π. Σωτήρης
Ο Σωτήρης Ζάχος είναι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας-Αρχαιολογίας (κατεύθυνση Αρχαιολογία και Ιστορία της Τέχνης) του ΑΠΘ. Δραστηριοποιείται στον χώρο της φρο- ντιστηριακής εκπαίδευσης από το 1990. Είναι ιδιοκτήτης του φροντιστη- ρίου ʼποψη από το 2004. Διδάσκει το μάθημα της Έκφρασης-Έκθεσης, ενώ παράλληλα ασχολείται με τον επαγγελματικό προσανατολισμό ως πιστοποιημένος σύμβουλος του «Ariston Test». Αρθρογραφεί τακτικά στις εφημερίδες Ελευθερία της Λάρισας και Ολύμπιο Βήμα της Πιερίας. ʼρθρα του έχουν, επίσης, δημοσιευτεί στο περιοδικό της Ομοσπονδίας Εκπαι- δευτικών Φροντιστών Ελλάδας, Φρο- ντιστηριακά Δρώμενα καθώς και σε ιστοσελίδες με εκπαιδευτικό κυρίως ενδιαφέρον. Ζει στη Λάρισα με τη γυναίκα του, Ζέτα και τον γυιό του, Παναγιώτη.
>> διαβάστε περισσότερα
Ζαντί Μανό
Η Μανό Ζαντί γεννήθηκε στη Γκρενόμπλ, στις 23 Δεκεμβρίου το 1961. Μοιράζει τον χρόνο της στην ανατροφή των δυο παιδιών της και στην συγγραφή μυθιστορημάτων για παιδιά
>> διαβάστε περισσότερα
Ζακλίν ντε Ρομιγύ
Ζακλίν ντε Ρομιγύ
>> διαβάστε περισσότερα
| 1
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES